Laman

11.30.2010

Download Nuance PDF Converter Professional 7 Full Version (32 bits OS)


Nuansa PDF Converter Professional 7 adalah Solusi cerdas PDF bagi pengguna bisnis. Kombinasi Powerful Function, built-in intelijen, dukungan unggul Microsoft Office, dan kemudahan penggunaan, konversi ke sembilan bentuk file dokumen,menyediakan semua yang anda butuhkan untuk membuat, mengubah, mengedit, merakit, dan berbagi file PDF yang bagus.

Fitur Fitur:
  • Create PDF files from virtually any PC application - Instantly create 100-percent industry-standard PDFs that are fully compliant with other PDF viewers. Add bookmarks and transfer hyperlinks when creating PDF documents from Microsoft Word, Excel and PowerPoint.
  • Convert PDF files into fully formatted documents - Convert PDF files into Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint®, XPS, and Corel® WordPerfect documents—complete with the fully formatted text, columns, tables, and graphics that are far more accurate that with over any other software. Nuance PDF 7 combines all pages of a PDF document into a single Excel worksheet to eliminate tedious cutting and pasting.
  • Scan more productively - Create PDF files directly from your scanner. A scanner setup wizard walks you through the steps required for perfect, one-click scanning to PDF. Scan to standard image, searchable, or editable PDF formats. Scan and highlight, cross-out, or underline — all in a single step. Even scan directly to an existing file. Automatic page rotation and granular control options ensure quality scanning results every time.
  • Create searchable PDF files and fillable forms - The auto-detect feature automatically identifies an “image-only” PDF file and offers to make it searchable or editable with a single click. It also offers to run FormTyper™ to convert it into a fillable PDF form that you can complete, save, and e-mail.
  • Enjoy a better user experience - It’s never been easier to work with Microsoft Office and image files in document assembly and portfolios. Preview individual pages within Nuance PDF 7 before assembling documents or extracting files from PDF portfolios for significant time savings. Support for Windows 7 Jump Lists provides quick access to recent files and common PDF creation and conversion tasks.
  • Assemble documents with ease - Combine files and remove or replace pages with drag-and-drop ease. View and select pages from a source document — such as XPS, Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, JPG, BMP, or TIF — to insert into a target document. Just drag and drop the pages to automatically convert them to PDF and add them into the PDF file.
  • Perform smarter searches - An intelligent “Looks Like” search capability let you quickly find content, such as phone numbers, e-mail addresses, and Social Security numbers, via an alphanumeric pattern rather than exact text. Automatically highlight, cross-out, or underline search results for faster, easier PDF editing.
  • Manage multi-layer graphics - Better manage graphics with the ability to view, select, merge and flatten layers created by programs like AutoCAD® and Microsoft Visio®.
  • Bring multimedia to PDF - Embed Flash® and Microsoft Silverlight® into PDF files to create multimedia marketing and technical documents — quickly and easily — with remarkable results.
  • Enhance document security - Flatten a multi-layered PDF file or a file with comments to a single layer for enhanced document security. This feature is especially useful for limiting document modification during archiving or e-filing.
Yang Terbaru:

  • NEW - Superior Windows 7 Support - Jump Lists—new in Windows 7—take you right to documents or perform specific actions. To open a Jump List, just right-click a program icon on the Windows 7 taskbar. You'll also find them on the Start menu. Immediately jump to recent and favorite PDF documents, jump to tasks including Launch applications, Create PDF, Create PDF from Scanner, and Convert PDF.
  • IMPROVED - Comprehensive Integration with Microsoft 2010 - All your favorite PDF creation and conversion productivity add-ins now support Microsoft Office 2010.
  • NEW - Perform Smarter Searches - Use the intelligent “Looks Like” search capability to quickly find content - such as phone numbers, e-mail addresses, and Social Security numbers - via an alphanumeric pattern rather than exact text. Automatically highlight, cross-out, or underline search results for faster, easier PDF review and editing.
  • IMPROVED - Open PDF Files Directly in your Favorite Web Browser - PDF files on the Web can be opened in all your favorite browsers such as Internet Explorer, Firefox, Chrome, and Safari. Customize the PDF toolbar in your browser by adding and removing tools including FormTyper.
  • NEW - Most Accurate Table and Microsoft Excel Spreadsheet Conversions - Take a multipage table or spreadsheet and convert it into a single Microsoft Excel document. You can also manually select an area and define it as a table to improve accuracy
  • NEW - Tabbed Document Previews for Drag-and-Drop Document Assembly - Combine documents into a PDF with a more powerful and intuitive Document Assembly mode that gives you previews of all your pages in a floating dialog box that maximizes your screen real estate. Assemble documents as easily as shuffling paper on your desk. Simply drag and drop to reorder pages within a document, or use the Insert, Replace, Delete, and Extract commands.
  • NEW - One-Click Professional Scanning with Automatic Find-and-Mark - Combine the ease of PaperPort and the intelligence of OmniPage to enjoy the ultimate scan-to-PDF capabilities. Create new PDF files or add pages to existing document with one click using WIA, TWAIN, or ISIS scanners. Automatically find words in the scanned document and mark them with redaction (black-out), highlights, underlines or cross-out.
  • IMPROVED – Unify Microsoft Office, Images, and PDF files into a Single PDF Portfolio – It’s more versatile than zipping files. You can combine files of multiple types into a PDF without changing the original file type. Microsoft Office users can view and edit documents directly within a PDF Portfolio.
  • IMPROVED - Create Searchable PDFs, Editable PDFs, and Fillable Forms on the Fly - The auto-detect feature automatically identifies scanned or image-only PDFs, and offers multiple options to make your files searchable, editable, or a fillable form. No more guessing and frustration at being unable to edit your PDFs.
  • NEW - Manage Document Layers - Create the document look you want, on-the-fly. Better manage graphics with the ability to view, select, merge and flatten layers created by programs like AutoCAD® and Microsoft Visio®. You can show or hide layers, lock or unlock layers, view and modify properties of layers, and even control layers for printing
  • NEW - The Most Comprehensive Search and Redact Capabilities of any PDF Software - PDF Converter Enterprise is the only product that utilizes patent-pending technology for “looks like” pattern matching to find information. Choose from predefined patterns such as phone numbers or e-mail address - or create your own patterns for patient IDs, product codes, or any information that follows an alpha-numeric pattern. You can also use pre-defined word or phrase lists from simple test files.
  • NEW - Flatten Document Information in a Single Layer - Make objects permanent in your PDF such as text markups, annotations, stamps, filled form fields, and graphics for enhanced document security. PDF Converter Enterprise flattens all elements of a PDF file into a single layer. This is especially useful when you want to share your file but don’t want anyone modifying the contents or annotations.
  • NEW - Bring Microsoft Silverlight Multimedia to Your PDFs - Enhance your PDFs with rich Microsoft Silverlight multimedia content. Embed, view, and enjoy Silverlight in your PDF.
  • NEW - Set Your PDF Opening View so Everything is Right Where You Want It - PDF Converter Enterprise always opens in your favorite view. Optimize your user interface for ease and productivity. Open with Page Display set to Fit Width, Fit Page, Continuous Page, Facing, or Document Assembly view. Open with Navigation Panels set to Bookmarks, Pages, Tags, Layers, Comments, or Signatures.
Sistem Yang dibutuhkan:
  • Min Intel® Pentium® III
  • Supported operating systems:
  • Microsoft Internet Explorer 7 atau lebih
  • 512 MB of memory (RAM),1 GB direkomendasikan
  • 500 MB of free hard disk space untuk application files + 50 MB working space yang dibutuhkan selama installasi
  • Untuk Menyimpan File DOCX, XLSX and PPTX (Untuk Microsoft Office 2007 Word, Excel and PowerPoint) .Anda harus menginstall Microsoft NET 3.0+ Framework di Windows XP.
Disitusnya untuk mendownload dan mendapatkan Full Version anda harus membayar $99,99 ,Nilai yang Besar. Tapi di InternetTeknologi.Com anda akan mendapatkan secara gratis.

Sesuai dengan harganya,aplikasi yang diberikan pun sangat bagus sekali, Hasil pdf yang saya convert ke word,sangat rapi dan bisa dikatakan sama dengan aslinya di pdf.Dan banyak fasilitas Lainnya.
Tapi kekurangannya, Ukuran Aplikasinya yang sangat besar 135 Mb, Dan setelah diinstall menjadi 435,6 Mb.

Silahkan ikuti langkah langkah instal berikut.

Pertama,silahkan Extract ke sebuah Folder ,Lalu buka File Rar bernama d-000nu.rar di urutan paling bawah seperti ScreanShot berikut.

Jika file yang dibuka benar,dibagian atas file rar,tertulis nama "d-000nu.rar. Lalu instal aplikasi bernama Nuance Pdf Converter Professional 7.msi dan ambil serial keynya di file rar bernama "I_LOV_DVT.rar" seperti screanshot berikut.
Setelah file rar bernama "I_LOV_DVT.rar" dibuka terdapat,keygen bernama npc_Keymaker.exe, Buka keygen tersebut.
Setelah dibuka muncul tampilan seperti ini,lalu copy serial numbernya. Keygen jangan ditutup dulu,masih dibutuhkan di langkah selanjutnya.
Ketika penginstalan akan diminta, serial numbernya seperti berikut. Ganti username dan organization dengan nama anda,dan pastekan serial numbernya. Lalu klik next.
Setelah penginstalan selesai,buka aplikasi dan buka lagi keygen tadi.
Lihat screanshot dibawah ini, copy serial number,dan pastekan ke keygen seperti screan diatas.Copy juga Machine Fingerprintnya dan pastekan ke dalam kotak hardware-ID ,Tapi hapus dulu tulisan dalam kotak hardware-ID.Lalu klik Generate Auth-Key,dan copy Authentification Keynya.

Klik Manual Activation.
Lalu akan muncul seperti dibawah ini,pastekan seluruh Authentification Keynya , di kotak pertama. Lalu klik activate manually. Jika tetap muncul form seperti dibawah ini klik lagi activate manually. jika muncul lagi,klik saja active later.
Stelah itu aplikasi mulai terbuka.
Finish.
Biasanya ketika selesai akan muncul lagi form active key,jika muncul lagi,klik saja active later.

Untuk melihat apakah sudah terinstall dengan baik ,klik help,pilih about.
Lalu akan muncul ,tampilan dengan user nama anda ,seperti tampilan user nama saya seperti dibawah ini.
Cara konversi,buka file pdfnya,lalu klik icon merah seperti dibawah ini.
Lalu pilih convert ke doc yang anda inginkan,dan klik Launch pdf Converter.
Silahkan Download Nuance PDF Converter Professional 7 Full Version (32bits OS) disini (135,3 Mb)

ARTIKEL TERKAIT

36 orang berkomentar on "Download Nuance PDF Converter Professional 7 Full Version (32 bits OS)"

Response By  Anonim - 12/01/2010 11:35 AM


bisa convert PDF hasil scan (scanned PDF) ke Word ..?

Response By  InternetTeknologi.Com - 12/01/2010 4:28 PM


@Anonim Bisa ,hasilnya tidak seperti tulisan di microsoft word,seperti gambar,tapi bisa diedit........Thanks komengnya dan kunjungannya.....

Response By  Anonim - 12/02/2010 4:52 PM


kebetulan ane butuh ware kek gene,,, hasil konversi ke excel gimana bro?? mudah - mudahan gag usah di rapi in lagee...


btw ijin sedot ah,, thx sob...

Response By  InternetTeknologi.Com - 12/02/2010 4:56 PM


@Anonim Bagus sekali Bro..:)).....Thanks komengnya dan kunjungannya....:D ....

Response By  singkeremo - 12/02/2010 8:02 PM


maaf koq dr maren mw donlod ga bisa y?? tiba2 gagal molo ..
ada link laen ga?? yg lokal ..

Response By  InternetTeknologi.Com - 12/02/2010 8:27 PM


@singkeremo Maaf sebelumnya.;;) ..untuk Nuance pdf converter ini untuk 32 bits OS,saya lupa menuliskan di artikel...;;) ;;) .....tapi sudah saya tulis di link downloadnya x86,yang berarti 32 bits OS.....:D :D ......Nanti saya akan berikan yang 64 bits OS...:D ....Thanks komengnya dan kunjungannya....:D ....

Response By  singkeremo - 12/03/2010 7:31 PM


yang sy 32bit os koq ..
yg jd masalah tiap ud donlod d tengah jalan tiba2 gagal ..
pdhl donlod yg laen lancar2 aj t ...

Response By  Anonim - 1/05/2011 10:33 AM


Untuk S/N yg di "I_LOV_DVT.rar", tampilannya gak penuh. Jadi gak bisa melakukan generate serial dan generate key. Tolong dong dibantu? Kalau boleh send di email saya info@german-indo.com

Makasih Mas atas postingannya.

Response By  Anonim - 1/31/2011 2:40 PM


Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David

Response By  Anonim - 2/24/2011 7:08 AM


hi, new to the site, thanks.

Response By  Anonim - 3/29/2011 4:53 PM


crack nya gak isa kak. kenapa yah.

Response By  Anonim - 5/08/2011 7:31 PM


kok Untuk S/N yg di "I_LOV_DVT.rar" gak bisa dibuka ya? kenapa ya? bisa di email ke saya gak utk file ini ke mira_tanu@yahoo.com

Response By  Anonim - 6/29/2011 9:08 PM


@Anonim
Makasih sebelumnya saya udah download sukses.. tapi untuk I_LOVE_DVT- nya dikenali sbg virus dan ngga bisa dibuka... mohon bantuan solusinya.. Jika berkenan dapat diemail ke budiwi71@yahoo.com

Response By  Anonim - 7/18/2011 3:53 PM


keygen nya di anggap virus brader,,,,,,,,

Response By  InternetTeknologi.Com - 7/18/2011 4:05 PM


@Anonim Keygennya tidak mengandung Virus,Anti Virus hanya mengangap sebagai Program HAcking jadi untuk membukanya Matikan dulu Anti Virus ,jangan lupa aktivkan lagi anti virus setelah keygen digunakan :D

Response By  Anonim - 7/19/2011 8:53 AM


setelah tulis username, companies, serial key install running tetapi tiba-tiba keluar : error 1311, source file not found. VERIFY THAT THE FILE EXIST AND THAT YOU CAN ACCESS IT. Please Help....thanx :)

Response By  Andi Irawan - 7/27/2011 10:35 AM


mana link wat doanloadnya gan

Response By  Andi Irawan - 7/27/2011 10:39 AM


mana link wat doanloadnya gan

Response By  Andi Irawan - 7/27/2011 10:41 AM


mana link wat doanloadnya gan

Response By  Rifki - 9/28/2011 7:06 PM


sedoooott gan.. coba dulu dah ni software,,mudah2an g ada mslah.. :D

Response By  Anonim - 11/13/2011 1:11 PM


Setelah dimasukin serial, tetep gak bisa activated, setelah di pilih activate later, hasilnya tetep ada watermark trial version gan?

Solusinya gan..

Response By  Anonim - 11/16/2011 11:57 AM


gan saat mengconversi muncul lagi activation nya...
gmna ngilanginnya gan...???

Response By  Anonim - 12/06/2011 5:30 PM


http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

Response By  file education - 1/08/2012 12:07 AM


makasih gan sangat bermanfaat banget karena saya blognya pendidikan jadi yang file word convert ke pdf biar copy materi dari pdf ke blog enek siiiip :D

Response By  Anonim - 2/07/2012 7:36 AM


@InternetTeknologi.com : Activate Key sudah diambil dari KeyGen dan dimasukkan tapi gak mau active. Sudah berulang kali ganti serial number masih tetap gak bisa juga. Kira2 gimana solusinya

Response By  Anonim - 2/18/2012 11:26 AM


Payah, linknya kan ada...kalau sudah ada serial number/crackannya harus bisa ngakalin atuh. misal, jangan konek internet dulu. di preference atau tool option seting kemauan kita. udah bagus ada yang posting software ini. masih nanya-nanya juga ke yg punya blog, ngerakeun jeng ngerepotkeun wae atuh.

Response By  dutafirza - 2/28/2012 11:03 AM


coba dulu ya

Distributor Exclusive Ashcroft Indonesia Pressure and Temperature Gauges

www.dutafirza.com

thx

Response By  Anonim - 3/19/2012 2:25 PM


Bro, kok setiap menjalankan nuance selalu muncul ativate trus ya. dan pada waktu sy mengkonversi pdf ke power pint pada hasil power point nya kok ada tulisan sample ya....mohon pencerahannya

Response By  Anonim - 4/18/2012 9:20 PM


sudah berkali2 saya download tp sllu gagal di tengah jalan dengan jawan
C:\Users\User\AppData\Local\Temp\vIe5ZaIa.rar.part could not be saved, because the source file could not be read.
mohon bantuannya karna sy butuh sekali aplikasi ini.
terima kasih

Response By  Iskandar Z (IsZ) - 5/12/2012 3:40 PM


ini program yang penting untuk saya, saya sudah coba menginstal dan berhasil, tp bisa, karen dibilangnya error, gimna ya atau harus terhubung internet dulu atau tidak. trims

Response By  Anonim - 6/27/2012 8:02 AM


saya sudah berhasil instal dan berjalan dengan normal. tapi untuk menscan ada watermark "Trial Version www.nuance.com". bisakah dihilangkan? caranya bagaimana?..
Terima kasih

Response By  Musik Asiik - 7/03/2012 9:42 PM


:)) nuhun gan.......... izin sedoooott....... :D

Response By  Anonim - 9/06/2012 8:25 PM


ma kasi gan ,saya sudah berhasil di instal dan berjalan dengan sangat baik dibanding dg versi nuance profesional 5, caranya pada waktu mau dijalankan koneksi internet supaya di off kan karena kalau posisi on maka program akan minta nomor serial baru dan error .itu barangkali masukan buat sobat yang lainya selamat mencoba.

Response By  Anonim - 3/18/2013 4:11 PM


KOK KEY NYA EROR NDAK BISA DI BUKA?

Response By  Uat Supriatna - 7/23/2013 9:52 AM


error 1311, source file not found. VERIFY THAT THE FILE EXIST AND THAT YOU CAN ACCESS IT. gimana cara ngatasinnya nih ???

Response By  ridho guci - 10/04/2013 10:12 AM


bos...kok saya pake di windows 8 gak bisa jalan ya? padahal install nya sukses...mohon pencerahan.

:)) :)] ;)) ;;) :D ;)

Add a comment and Join the discussion

 
Semua file yang ada di InternetTeknologi.Com merupakan hasil mirror link dari berbagai macam server hosting, seperti Rapidshare atau Hotfile. InternetTeknologi.Com hanya men-sharingkannya ke semua orang. Jangan lupa untuk membaca Disclaimer sebelum mendownload dan Downloadlah dengan resiko dan tanggung jawab anda sendiri =).

All files in InternetTeknologi.Com are result of Mirror link from many hosting server, such as Rapidshare or Hotfile. InternetTeknologi.Com just share it to everyone. Don't forget to read the Disclaimer first before downloading, and please download with your own risks and responsibilities =)

Copyright © www.InternetTeknologi.Com Trusted From 2009 - Until 2011 (Now) Do Not Copy Paste Without Give a Link To This Site, www.InternetTeknologi.Com Is Protected by The International Internet World Wide Web [www] Law www.InternetTeknologi.Com ALL RIGHTS RESERVED