Laman

11.22.2010

Download TuneUp Utilities 2011 Terbaru Full Version


TuneUp Utilities merupakan sebuah program yang bisa menjaga kecepatan dan kestabilan pada Windows , mudah digunakan cukup dengan beberapa klik saja.TuneUp Utilities juga bisa membantu mengoptimalkan windows sesuai dengan kebutuhan yang kita inginkan,engganti tampilan icon, boot screen, logon screen dan lainnya.

TuneUp Utilities Feature

Maintain System
Regular maintenance increases the stability of your PC, but is complicated and takes a lot of time when doing it manually. Spare yourself the stress! WithTuneUp Utilities, you can clean up your computer and delete unnecessary files with only one click. Neat!

  • 1-Click Maintenance and Automatic Maintenance
  • Optimize system startup and shutdown
  • Defragment hard disks
  • Remove broken shortcuts
  • Defragment registry
  • Clean registry

Increase performance
Whether you are working or gaming: TuneUp Utilities increases the performance of your PC. Programs that are used rarely or never are tracked down, startup processes are shortened and unwanted garbage files are eliminated. For trouble-free working on your PC.
  • Turbo Mode
  • Configure Live Optimization
  • Free up disk space
  • Configure system startup
  • Display and uninstall programs

Fix problems
With only a few clicks, you can fix typical Windows problems as easy as pie — without being a PC expert yourself. TuneUp Utilities finds errors on data carriers and fixes them automatically — about 60 of the most frequent problems under XP™, Vista™, and Windows 7™. TuneUp Utilities can even restore files deleted by accident — quickly, easily, and reliably.

  • Fix typical problems
  • Restore deleted data
  • Check hard drive for errors
  • Manage running programs

Customize Windows
Give your Windows a new look with TuneUp Utilities and customize programs and system settings to meet your needs: cool new boot screens, icons, and animations provide that personalized look for your Desktop. You can easily customize the appearance of Windows and settings of manyprograms to your liking.

  • Personalize Windows appearance
  • Change Windows settings

Additional functions
TuneUp Utilities offers you transparency and safety and keeps you up to date. Stay informed with the System information and Optimization Report, undo changes made accidentally, or check for available updates. From fast and safe editing of the registry to deleting data — even computer experts will find applications to meet their needs.You can find all the features that provide you with an overview of your PC and more security in this area.

  • Display TuneUp Optimization Report
  • Undo changes
  • Check for updates
  • Show system information
  • Permanently erase data
  • Editing the registry
Berikut ScreanShot TuneUp Utilities 2011




Untuk mendapatkan TuneUp Utilities 2011 Full Version,Silahkan Download dan Instal dari Link di bagian akhir artikel ini,Lalu setelah akhir instal, Anda akan diminta untuk memilih memasukkan Kode serial,Silahkan anda buka keygen yang sudah saya gabungkan di file yang anda download,klik generate dan copy seriannya.Untuk kolom Full Name Dan Organitation,silahkan anda isikan nama anda.
Jika serial salah ,silahkan anda ambil lagi serial yang lain di keygen dengan klik generate.

Jika bagian pesan untuk memasukkan serial terlewat,Silahkan klik kanan pada icon TunuUp Utilites di Taksbar sepeti gambar dibawah ini,lalu pilih Configurasi Live Optimazation,dan Masukkan Serial tadi.


Silahkan Download TuneUp Utilities 2011 disini

ARTIKEL TERKAIT

11 orang berkomentar on "Download TuneUp Utilities 2011 Terbaru Full Version"

Response By  blog kapten teknologi | belajar berbagi - 11/25/2010 8:34 PM


makasih bro donlot dulu. :D
Ngemeng2 udah lama gak mampir ke blog ini, makin keren aja sob. udah .com rupanya. sukses dah..

Response By  Dhani Muhar - 11/26/2010 5:57 PM


@blog kapten teknologi | belajar berbagi Silahkan Gan....:D...Blognya kaptenTeknologi keren pakai joomla ya sob...:D....Thanks komengnya dan kunjungannya..:D...

Response By  Anonim - 12/27/2010 12:10 PM


ondeh gan, rancak bana.. tarimo kasih yo

Response By  fuad - 2/06/2011 5:49 AM


oke boss mantap pisan,boss reqeues templat psd pernikahan ada ndak....?.soal nya ni lagi butuh banget....trims ditunggu.

Response By  aku dan kamu - 2/19/2011 10:15 AM


maaf setelah aku pakek ini kok aku diminta password querty... thu bagaimna mas caranyaa... aku radak bingung mas yg ini,..

Response By  Anonim - 4/22/2011 12:43 PM


ITemang keren n oke bgt....

Response By  Anonim - 6/24/2011 8:30 AM


mau tanya. .saya sudah lama download di IT, dan ikut forumnya juga, .
semua program disini mempunyai key/crack, bagaimana admin bisa memilikinya. .apakah nanti saya bisa terdeteksi sebagai pemakai program ilegal.?
terima kasih. .

di tunggu di oz_samma@yahoo.com untuk balasannya

Response By  Anonim - 8/22/2011 10:07 PM


gan cd space buat windows 7 dong ;)

Response By  Sakurata - 9/17/2011 2:28 PM


Gan,kok gak bisa di instal ya?
Malah di kirim ke Web Sitenya Windows.
Maaf buta IT ne gan ~x( 8-}

Response By  InternetTeknologi.Com - 9/17/2011 2:52 PM


@Sakurata Di Coba lagi gan,installnya sama seperti install Software biasa. setelah selesai di Install,masukkan serialnya :D

Response By  Sakurata - 10/08/2011 4:09 PM


Pa karena PC saya Pentium 4 dan masih Service Pack 1, makanya gak bisa diinstall ya Gan...?
Maaf Buta ne... :'(

:)) :)] ;)) ;;) :D ;)

Add a comment and Join the discussion

 
Semua file yang ada di InternetTeknologi.Com merupakan hasil mirror link dari berbagai macam server hosting, seperti Rapidshare atau Hotfile. InternetTeknologi.Com hanya men-sharingkannya ke semua orang. Jangan lupa untuk membaca Disclaimer sebelum mendownload dan Downloadlah dengan resiko dan tanggung jawab anda sendiri =).

All files in InternetTeknologi.Com are result of Mirror link from many hosting server, such as Rapidshare or Hotfile. InternetTeknologi.Com just share it to everyone. Don't forget to read the Disclaimer first before downloading, and please download with your own risks and responsibilities =)

Copyright © www.InternetTeknologi.Com Trusted From 2009 - Until 2011 (Now) Do Not Copy Paste Without Give a Link To This Site, www.InternetTeknologi.Com Is Protected by The International Internet World Wide Web [www] Law www.InternetTeknologi.Com ALL RIGHTS RESERVED